lunes, 30 de marzo de 2020

VIVIR SIN PARAR

Hola nois i noies, bona tarda esper-ho de tot cor que estigueu tots genials us desitjo una molt bona setmana 


Aquí us deixo una pel·lícula que vaig veure l'altre dia i que crec que és molt adient en els moments en els quals estem. La pel·lícula es titula "Vivir sin parar" i l'argument és el següent:



Paul Averhoff una vegada va ser una llegenda com a corredor de marató. Fins i tot va guanyar la medalla d'or en les Olimpíades de Melbourne de 1956. Però els dies de glòria han passat. Ara té més de setanta anys i viu amb la seva esposa Margot en una residència on només pot triar entre apuntar-se al cor o a les classes de treballs manuals... i no aguanta més!!! Com a teràpia es calça les seves velles sabatilles i davant la sorpresa de companys i empleats comença a córrer diàriament pel parc de la residència disposat a preparar-se per a la marató de Berlín i repetir velles gestes. Amb la seva obstinació aconsegueix el suport incondicional de "gairebé" tots els seus veïns de residència. 

Que treballem amb aquesta película? :

1. reflexionar sobre la situació actual de la gent gran i que tot hi que potser no ho sembla també són un sector productiu de la societat molt important

2. L'esforç personal pot portar-nos allà on nosaltres estiguem disposats arribar. No ens hem de rendir mai

3. Reflexioneu sobre quins continguts del film són importants 




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.